Skip to main content

Zwangerschapsboek voor mannen & vrouwen

Ben je zelf zwanger of ken je iemand die zwanger is? Dan zijn deze zwangerschapsboekjes onwijs leuk om jezelf of iemand anders cadeau te geven! Lekker luchtig en grappig geschreven en bovendien heel mooi geïllustreerd. Allebei je eigen boekje (ja voor vrouwen is er sinds kort ook een exemplaar) om alles te lezen over de ontwikkeling van de baby en voor nog meer wederzijds begrip ;-)Hier is ‘ie dan eindelijk: het Zwangerschapsboek voor Vrouwen! Veel zwangere vrouwen keken jaloers over de schouder van hun man mee als hij ons Zwangerschapsboek voor Mannen las. Waarom was er niet zo’n leuk, vrolijk, grappig boekje met waardevolle informatie over de zwangerschap voor vrouwen?! Veel vrouwen mailden ons erover. En omdat we de beroerdsten niet zijn, maakten we ook zo’n vrolijk boekje voor zwangere vrouwen. Met week tot week informatie over de groei van de baby en de hormonale veranderingen van de zwangere vrouw. Grappig, luchtig en oh zo waar!
“Eindelijk word ik op een normale manier aangesproken en niet alsof ik al mijn hersencellen heb verloren nu ik zwanger ben…”


Als je vriendin zwanger is, kun je als man maar beter proberen een beetje bij te blijven. In dit Zwangerschapsboek voor Mannen word je week na week bijgepraat. Niet alleen over de ontwikkeling van de baby, maar ook over de hormonale veranderingen van je vriendin. Verder bevat het antwoorden op vragen als: Hoe ga je om met vrouwelijke onredelijkheid? Wat is een chromosoom? Wat is DNA? En natuurlijk een snelcursus verloskunde, voor noodgevallen.