Skip to main content

Spelen met dieren

Verzamel een aantal toiletrolletjes en maak er samen deze schattige dieren van. Heel simpel en leuk voor kinderen om mee te spelen! Om inspiratie op te doen is het boek Zo teken je leuke dieren geweldig om te gebruiken. Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij ILOVESPEELGOED 


Bron: My Froley
Met enkele lijntjes, krulletjes of krabbels toveren kinderen met dit tekenboek de leukste dieren tevoorschijn. Volg stap-voor-stap-tekeningen en binnen de kortste keren staat er een aap, een varken, een vogel, een haai, een hond en nog veel meer grappige beestjes op papier.
In het eerste deel van het boek staan rijtjes met vormen die helpen om eenvoudige beestjes te tekenen. Daarna komen de details aan bod en leren kinderen leuke gedetailleerde beestjes op papier te zetten.
Gegarandeerd een leuk eindresultaat en heel veel tekenplezier!
Dieren van een ervaren tekenaar natekenen is een goede manier om te leren tekenen. De illustrator, Ed Emberly is een bekende tekenaar die gelooft dat iedereen kan tekenen. Hij schreef en werkte aan meer dan 50 boeken. Hij is bekend om zijn eenvoudige illustratiestijl en zijn tekenlessen hebben wereldwijd mensen aan het tekenen gezet.