Skip to main content

Co & Co speelgoed dat meegroeit met je kind

Co & Co importeert bijzonder leuk speelgoed dat de creativiteit, ontwikkeling en mobiliteit van kinderen stimuleert! Ze zijn al vier keer beloond met de Baby Innovation Award en dat is meer dan terecht! Lees bijvoorbeeld alles over de fantastische wishbonebike of weerol die meegroeit met je kind! Benieuwd naar de producten? Bekijk dan de Co & Co verkooppunten bij jou in de buurt.Voor kinderen vanaf 1 jaar wordt de Wishbonebike als driewieler gebruikt. Daarna, als kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Wishbonebike aangepast worden tot een stoere loopfiets door heel simpel de achteras uit het frame te halen en de 2 achterwielen te vervangen voor 1 wiel. Als ze ongeveer 4 zijn, draai je het frame om en is de loopfiets hoger en nog steeds geschikt om ook als 5 jarige mee te spelen.
Deze 3-in-1 loopfiets is ontwikkeld in Nieuw Zeeland en ecologisch verantwoord geproduceerd uit gecertificeerd plantage hout, gerecycled kunststof en de verpakking uit gerecycled karton en biologisch katoen. De Wishbonebike is qua design en mogelijkheden uniek in zijn soort en groeit met je kind en zijn of haar ontwikkeling mee. Waarschijnlijk leert je kind zelfs fietsen zonder dat er nog zijwieltjes aan te pas komen! Nu ook in kunststof versie leverbaar, zie andere pagina
Fysiotherapeuten reageren enthousiast op de Wishbone Bike. Het slimme design en het gebruiksgemak dragen bij aan een goede motoriek van kinderen. Bijkomend voordeel van de Wishbonebike is dat kinderen met een beperking of minder ontwikkeld evenwichtsgevoel op deze manier ook kunnen genieten van een loopfiets met een hippe uitstraling.


Met de Weerol bouw je een kinder- of blokken wagen, loopkar of kruiwagen. Met de optionele Rok’n rol maak je er ook een hobbelpaard van of een loopauto met zwenkwielen. De Weerol inspireert je om zelf creatief te worden en je kind keer op keer iets nieuws te bieden.Vanaf de eerste stapjes tot de ontwikkeling van de grove motoriek, de Weerol helpt je daarbij. Met alleen 1 inbussleutel voor de wielen en de grote bolschroeven kun je eenvoudig alle modellen maken. Afgewerkt met vriendelijke materialen zoals water gedragen verf, Berken multiplex, milieuvriendelijke lijm, abs balschroeven en bpa vrije kunststoffen. Ook ideaal voor kinderopvang, want met twee sets kun je zelfs 5 tot 7 modellen bouwen.