Animal yoga poses for kids

Eten voor de Kleintjes

In het boek Eten voor de Kleintjes beschrijft kinderdiëtist en lactatiedeskundige Stefan Kleintjes hoe baby's geheel zelfstandig nieuwe vaste voeding kunnen pakken, kauwen, eten en verteren. En dat alles in combinatie met borstvoeding (het boek is ook zeker het overwegen waard als je geen borstvoeding geeft) en zonder het eten te prakken of te pureren. Dit (hand)boek is prettig geschreven en ontzettend informatief (bekijk de inhoud hieronder).


'Eten voor de kleintjes, kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten' is een compleet nieuw boek. Het is de nieuwe Kleintjesmethode, een combinatie van: baby-verantwoord eten, bijvoeding met behoud van borstvoeding, rapley, befaamd voedselintroductieschema, bijvoeding in bijzondere omstandigheden, voorbeelden van tussendoortjes, vragen van moeders, antwoorden van Stefan, duurzaam eten, opvoeding in relatie tot eten, respect voor het kind, voorbeelden van dagmenu's, basisrecepten. Het is prachtig vorm gegeven en telt 230 pagina's.



'Eten voor de kleintjes' is een uitstekende handleiding voor ouders, oppas-oma's en -opa's, kinderdagverblijfleidsters, wijk- verpleegkundigen, kraamverzorgenden en lactatiekundigen.