Skip to main content

Leerzame speelborden van Lilliputiens

Lilliputiens speelgoed is niet alleen mooi vormgegeven, maar ook nog eens ontzettend leerzaam! O.a. te verkrijgen op de website van Fairtoys.


ABC bord
Ontdek het alfabet door letters en illustraties te associƫren. Leer de verschillende schrijfwijzen: hoofdletter, kleine letter en drukletter door de illustraties samen te stellen. Dit ABC bord werd ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten, volgens de educatieve noties van kleuter- en basisonderwijs.Telbord
Telbord om op speelse wijze cijfers te ontdekken en stapsgewijs te leren rekenen. Dit bord werd ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten, volgens de educatieve noties van kleuter- en basisonderwijs.
Bevat: Verwijderbare getalbeelden van 0 tot 10 - Verwijderbare cijfers van 0 tot 10 met passende vormen - 10 verwijderbare konijntjes met verschillend humeur - zakjes met verwijderbare kaartjes van 0 tot 5 - verwijderbare strookjes met 1 tot 5 groenten.


Een jaartje rond

De dagen, maanden, jaren, seizoenen, het weer, de activiteiten van de dag: stuk voor stuk rustgevende begrippen om je te kunnen oriƫnteren in het leven. Bovendien bevat deze kalender ook een boom die je kunt doorbladeren om de seizoenen te ontdekken en een thermometer met illustraties.