Skip to main content

DIY kinderkleding

Wil je graag zelf aan de slag om een mooi kledingstuk voor je kindje te maken? Geen zin om stoffen te kopen of ingewikkelde patronen? Dan is het boek Minimi echt een uitkomst :-) Kleding die je zelf niet meer draagt, kun je namelijk heel eenvoudig omtoveren tot een prachtige outfit voor je kind. Alvast wat voorbeelden zien? Bekijk de inhoud van het boek op Lannoo.OVER HET BOEK
Heb jij ook een kleerkast vol spullen die je niet meer draagt? Maar kun je ze toch niet weg doen? Gooi ze dan zeker niet buiten, maar zet je schaar erin! Lien en Gabriela tonen je hoe gemakkelijk het is om je bestaande kledij om te toveren tot een outfit voor je kids. Dat mannenhemd wordt een schattig meisjesjurkje, die oude trui wordt een stoere jongensbroek, en dat topje tover je in geen tijd om tot een mooi rokje.

Leg de mal op het kledingstuk, teken eromheen, knip alles uit en naai het aan elkaar. Zo eenvoudig is het! Je hoeft geen ritsen meer in te zetten of knoopsgaten te maken, want die zijn er gewoon al! Je kunt dus gemakkelijk en snel, en met weinig ervaring, toch een heel mooi resultaat neerzetten.

- Inclusief handige patroonmallen
- Ecologische en originele naaitechnieken
- Budgetvriendelijk