INGREDIËNTEN
- 4 pompoenwraps
- 250g pompoen
- 1 rijpe banaan, in plakjes
- 2 el kokosolie
- 1 tl koekkruiden (of kaneel)
- 50 ml kokosmelk
- 35g santen
BEREIDING
- Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Verwijder de zaden van de pompoen en leg een stuk pompoen van 250g op de bakplaat.
- Rooster de pompoen in 25-30 minuten gaar.
- Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de banaan in enkele minuten zacht en goudbruin.
- Pureer de pompoen met de banaan en het vet waarin je de banaan hebt gebakken, samen met koekkruiden, kokosmelk en santen. Pureer tot een gladde massa.
- Vul de pompoenwraps met een flinke lepel pompoenroom, rol ze dicht en zet ze in de koelkast om iets steviger te worden.
- Bestrooi eventueel met wat kokosrasp.