Skip to main content

Logeren bij de boerOp zoek naar een bijzondere accommodatie voor de herfstvakantie? Lees dan alles over logeren bij de boer op BoerenBed!


Lekker weg in de herfst

De bomen veranderen en er hangt heerlijk fruit zo voor het plukken, dan weet je dat de herfst begonnen is! De ideale tijd van het jaar om heerlijk een frisse neus te halen. Lange boswandelingen, herfst tafels maken en springen in de eerste regenplassen.

Herfstvakantie op de Boerderij

Tijdens de herfstvakantie moet er veel gebeuren op de Boerderij. Alle dieren moeten geaaid en verzorgd worden en de stal weer uitgemest. Bij al deze klusjes kan de boer wel wat hulp gebruiken.
Zijn alle klusjes gedaan? Dan is er volop tijd om heerlijk te spelen. Om de Boerderijen heen vind je altijd veel ruimte om te ravotten! Heb jij wel eens geschommeld op deze reuze schommel hiernaast? Deze vindt je bij Het Wesselink in schalkhaar. Dit is de plek om de mooie herfst kleurveranderingen te zien.


Herfstvakantie in Frankrijk

Vlak over de grens in Frankrijk vind je onze Boerderij de Domaine St Christophe die helemaal ingericht is om te paardrijden. Proef het Franse leven met Nederlandse gastvrijheid!
Neem hier een kijkje naar alle beschikbare boerderijen